Aanbevelingen door leden

_Nettie_ starstarstarstarstar

Ik zou zeggen bezoekers sluit je aan bij ons ..en je zal zien wat een warme club het hier is,liefs Nathalia


bianca72 starstarstarstarstar

In het begin was ik als nuchtere trien heel sceptisch, maar nu, een paar jaar verder, bezoek ik geregeld het forum. Ik plaats niet veel reacties (meer) maar je kunt er behoorlijk veel kracht en energie vandaan halen: top!!


walking starstarstarstar

Prachtige club waar je heerlijk kan lezen over het leven en eruit halen wat jij als lid belangrijk vindt. Super


vrije_vlinder starstarstarstarstar

Dit is een ontzettend fijne club als je meer wilt weten over het paranormale, maar de club staat ook met beide benen op de grond. Gewoon een heel warme, hartelijke club.


timeout starstarstarstarstar

Deze club voelt elke dag weer als een stukje thuiskomen met onderwerpen die me interesseren en gezellige gelijkgestemde mensen. Kortom heerlijk om jezelf op JIJ/VanDaar te zijn!!!


sundaychild starstarstarstarstar

dit is een superleuke club voor mensen die op zoek zijn naar oprechte vriendschap, openheid en betrokkenheid. De mensen op deze club geven echt om elkaar, en helpen elkaar met advies, luisterend oor of gewoon gezellig een praatje op zijn tijd.


todoron starstarstarstarstar

Je kunt hier heerlijk jezelf zijn, leuke en minder leuke dingen delen. Dat hoeft echt niet met het paranormale te maken te hebben. Gewoon, ook alledaagse dingen of dingen uit het nieuws die je opvallen. Kom langs en oordeel zelf. Gezellig!


Anne starstarstarstarstar

Leuke club met aardige mensen en ondanks het onderwerp niet te zweverig.